Fără categorie

Machiajul cat eye – descoperă senzualitatea unui machiaj de seară clasic

Machiajul cat eye este unul dintre cele mai populare machiaje retro şi în acelaşi timp, o opţiune perfectă pentru femeile care doresc să obţină un look de seară clasic elegant, cu un strop de mister şi senzualitate.

Acest timp de machiaj este preferat nu doar datorită faptului că îl asociem cu unele dintre cele mai frumoase femei din istorie, precum Sophia Loren, Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot sau Audrey Hepburn, ci şi din prisma faptului că poate fi realizat indiferent de vârsta sau de forma ochilor.

Acest tip de machiaj alungeşte şi accentuează privirea, având în acelaşi timp un efect anti-aging asupra trăsăturilor.

Purtat în prezent de unele dintre cele mai apreciate femei de la Hollywood, Jennifoer Lopez, Lana del Rey, Angelina Jolie şi Mika Kunis fiind doar câteva dintre ele, este lesne de înţeles că machiajul cat eye este o opţiune extrem de potrivită pentru ocazii importante, evenimente şi apariţii impecabile.

Cat Eye clasic

Cat Eye clasic

Îţi sugerez acest stil de machiaj de seară pentru momentele în care vrei să îţi etalezi farmecul şi să străluceşti. Deşi poate fi un punct de pornire pentru numeroase stiluri de machiaj de mireasă, îl recomand în această situaţie doar femeilor care sunt obişnuite să poarte un machiaj în care privirea este intens accentuată.

Machiajul cat eye în varianta clasică se recomandă a fi purtat în cadrul unor evenimente ce necesită un dress code aparte, o petrecere sau un eveniment monden, un concert, o aniversare sau o întâlnire romantică.

Îţi stau la dispoziţie pentru realizarea unuia dintre cele mai dificile machiaje de înfrumuseţare, oferindu-ţi servicii de machiaj impecabile, realizate în raport cu fizionomia şi personalitatea ta. Pentru detalii şi programări, contacteaza-ma telefonic, la 0749 209 352 sau prin email, la luiza.burhai@gmail.com.

Machiajul cat eye – tutorial step-by-step

Machiajul cat eyes poate fi dificil de realizat dacă nu ai experienţă şi precizie în realizarea liniei de tuş. Dacă înveţi repede din explicaţii step-by-step, la sfârşitul acestui articol vei avea cunoştinţele necesare pentru a realiza singură acest stil de machiaj extrem de senzual, iar  dacă preferi să îl realizez chiar eu, poţi stabili o programare cu ocazia următorului eveniment important.

Începi realizarea unui cat eye întocmai precum faci şi în cazul oricărui machiaj (smokey eye, cut crease, clasic de seară, elegant, retro etc), prin a-ţi pregăti tenul cu paşii de bază, de la demachiere, hidratare, primer şi fond de ten.

Un aspect important pe care este bine să îl urmăreşti atunci când realizezi un machiaj în care îţi accentuezi ochii cu nuanţe întunecate este folosirea unui iluminator/corector pentru ochi, pentru a elimina orice urmă de cearcăne.

Cat Eyes

Cat Eyes

Mai apoi, alege un eyeliner de calitate, cu o textură echilibrată, cremoasă şi cu o pensulă teşiţă, uşor rigidă pentru a putea controla direcţia şi forma liniei trasate. Pictează ascendent conturul, pornind cu o linie subţire de la mijlocul pleoapei inferioare, spre colţul extern al ochiului.

Vei putea obţine o linie subţire şi manipula mai bine instrumentul de lucru dacă perii pensulei sunt îndreptati către nas şi nu către colţul extern al ochiului.

Ghidandu-te după forma naturală a ochiului, extinde linia de tuş de pe linia genelor inferioare într-o codiţă ascendentă, uşor oblică, orientată către pliu, distantandu-te de colţul ochiului întocmai cât îţi doreşti codiţa de lungă. Efectul poate varia în funcţie de preferinţele tale, astfel putând fi realizate machiaje cat eye mai soft sau mai dramatice.

Cat eye makeup in prezentari

Cat eye makeup in prezentari

Odată ce ai fixat punctul extrem al machiajului, uneşte codiţa cu linia genelor superioare, conturând-o până la jumătate, pentru a alungi privirea. Revin-o peste conturul ochilor în tuş cu un fard negru pentru a estompa linia dură a acestuia. Întunecă tot colţul extern, astfel încât să formezi un „V” culcat al cărui vârf este capătul liniei de tuş.

Estompează umbra de fard negru în pliul ochilor şi realizează un degrade între nuanţa folosită la colţul extern al ochiului şi cel intern, aplicând pe două treimi din pleoapa mobilă un fard într-o nuanţă luminoasă, uşor sidefată pentru un look glamorous. Îţi recomand nuanţe de gri, taupe, bronz, arămiu, caramel, brun etc

Mascara este foarte importantă, aşa că aplică cu generozitate. Nu uita să aplici dermatograf negru pe mucoasa ochilor în colţul extern! Perfecte pentru un astfel de machiaj sunt şi genele false, aşadar alege o pereche cu perii mai lungi către exteriorul ochiului, pentru impact.

Cat Eye makeup - fashion shows

Cat Eye makeup – fashion shows

Un blush corai discret sau o pudră bronzanta este perfectă pentru a-ţi contura pomeţii şi a conferi echilibru întregului machiaj, iar un ruj nude sau un gloss în nuanţa naturală a buzelor va îndulci look-ul, păstrând totodată accentul pe machiajul ochilor.

Sper că aceste sfaturi practice te-au ajutat să înţelegi mai bine maniera corectă de a realiza un machiaj cat eye. Dacă doreşti şi tu să beneficiezi de experienţa unui make-up artist pentru a-ţi realiza machiajul cat eye sau dacă eşti interesată să afli mai multe despre cursul de automachiaj care te va învăţa cum să realizezi singură aceste look-uri superbe, contacteaza-ma la adresa luiza.burhai@gmail.com sau la numarul de telefon 0749 209 352.About the Author

Luiza


Published on iunie 12, 2013 in Fără categorie .
Etichete: , , , , , ,


0 Comments

Be the first to comment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *