Fără categorie

Machiaj de seară cu glitter

Glitterul, pigmenţii şi fardurile metalice, strălucitoare au revenit în tendinţe, fascinând prin irizatiile spectaculoase pe care le au. Un machiaj de seară cu glitter sau pigmenţi metalici este deosebit de indicat pentru persoanele care doresc să accentueze ochii şi să obţină un look glamorous, întocmai precum celebrităţile de  pe Covorul Roşu.

Astăzi vă voi oferi o opţiune de machiaj pentru Revelion – machiajul de seară cu glitter, un look ce combină intensitatea machiajului Cat Eye cu senzualitatea pigmentilor şi glitterului în nuanţe de argintiu.

Iată un tutorial pas cu pas prin care veţi învaţă toate secretele unui machiaj de seară Cat Eye cu glitter:

Machiaj de seară cu glitter

Începem prin a curăţa tenul folosind o loţiune micelara şi a-l pregăti folosind o bază de machiaj care intră rapid în piele. Ambele produse pe care le folosesc sunt de la Caudalie.

Aplic apoi un fond de ten matifiant, care va menţine machiajul intact pe parcursul întregii petreceri. De curând am descoperit fondul de ten Matte & Cover de la Paese şi nu mă mai despart de el.

Continuăm apoi cu un iluminator pentru zona de sub ochi, care va ascunde umbrele inestetice. Tapotez produsul în piele folosind degetul inelar, pentru a integra mai bine corectorul în piele.

Fixăm baza de machiaj cu o pudră compactă care va împiedica deteriorarea machiajului. Am folosit pudra Diorskin Forever în nuanţa #010.
Pentru conturarea pomeţilor, folosesc pudra compactă bronzanta CaudalieTeint Divin, după părerea mea, melanjul perfect dintre pudra bronzanta şi blush.  Aplic pudra iluminatoarea deasupra pomeţilor şi puţin blush corai pentru a îndulci look-ul.

Sprâncenele le conturez după metoda obişnuită, folosind Aqua Brow de la MUFE nuanţa #15.

Începem machiajul ochilor folosind o bază cremoasa într-o nuanţă gri petrol. Eu am folosit Aqua Cream waterproof shadow de la MUFE, nuanţa #1. Aplicăm mai apoi un pigment alb sidefat cu subton rece în colţurile interne ale ochilor şi pe arcadă, sub punctul de inflexiune al sprâncenelor. Eu am folosit Star Powder de la MUFE, nuanţa #941.

În colţurile externe folosim o nuanţă mai închisă de gri, pentru a conferi intensitate privirii şi un efect tridimensional machiajului. Eu am folosit nuanţa Noir din paleta în ediţie limitată Very YSL.

Machiaj de petrecere cu glitter

Machiaj de petrecere cu glitter

Pentru un look statement, aplicăm glitter pe centrul pleoapei mobile, în dreptul irisului, pentru a conferi strălucire privirii şi a obţine un look glamorous, dar echilibrat. Eu am folosit Kit-ul Front Cover de la Sephora, ce conţine atât glittere în diferite dimensiuni şi nuanţe, cât şi lacuri de unghii superbe. Pentru acest look am aplicat glitter-ul argintiu cu reflexii multicolore, după ce am aplicat în prealabil lipiciul special din trusă.

Niciun machiaj de seară nu este complet fără eyeliner, aşadar trasăm o linie de tuş din colţul extern al ochiului până la cel extern şi continuăm cu o codiţă ascendentă. Folosim eyelinerul şi în colţul extern de pe linia genelor inferioare, pentru a alungi ochii şi a crea o trecere graduală între nuanţele închise şi cele mai deschise.

Pentru a accentua privirea, aplicăm creion dermatograf negru pe conjunctivă. La final, aplicăm două straturi de mascara şi o pereche de gene false la colţurile exterioare ale ochilor.

Pe buze, am folosit un creion contur într-o nuanţă naturală de roz şi un gloss nude cu particule strălucitoare, pentru a realiza un echilibru între machiajul ochilor şi al buzelor şi pentru a păstra accentul pe privire.

Iar look-ul este complet! Nu uitaţi să apăsaţi pe Thumbs Up pe YouTube şi să share-uiţi acest tutorial pe Facebook, prietenelor voastre. Aştept păreri, impresii şi întrebări referitoare la acest machiaj în secţiunea de comentarii.

Pe curând!About the Author

Luiza


Published on iunie 23, 2014 in Fără categorie .
Etichete: , , , , ,


0 Comments

Be the first to comment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *