Fără categorie

Make-up Fest 2014 – demonstratii si produse profesionale de machiaj

Fie ca esti pasionata de machiaj si produse cosmetice, ai o diploma de Makeup Artist sau pur si simplu vrei sa iti perfectionezi cunostintele in domeniu, Make-up Fest este evenimentul pe care nu trebuie sa il ratezi.

Dedicat integral artei machiajului, in toate formele ei – de la machiajul cotidian la body painting, machiaj corector, efecte speciale, machiaj de mireasa sau de moda – Make-up Fest reuneste profesionistii domeniului si te asteapta cu o multime de sfaturi utile, trucuri si secrete ale industriei.

Vino la Make-up Fest pe 25 si 26 octombrie la Palatul National al Copiilor din Bucuresti si vei avea parte de o multime de prezentari educationale, demonstratii sustinute pe scena sau masterclass-uri dedicate celor care doresc sa urmeze o cariera in domeniu sau care vor sa invete sa realizeze singure un machiaj corect.

Make-up artisti romani si straini va vor impartasi pasiunea lor pentru aceasta meserie, lasandu-va sa descoperiti secretele lor. Reusind sa adune la un loc cele mai bune produse si cei mai in voga artisti ai industriei, MakeUp Fest isi doreste sa informeze, sa inspire si  sa ajute la crearea unor noi trenduri in materie. Acest eveniment de doua zile va fi plin de produse locale si nationale, de make-up artisti romani si de peste hotare, de tehnologie de ultima ora si cele mai interesante trucuri.

Demonstratii & Masterclass-uri de machiaj la Make-up Fest 2014

Doar la MakeUp Fest vei avea ocazia de a cunoaste cei mai in voga makeup artisti din Romania si din Europa – te asteapta Masterclassurile semnate de  Alexandru Abagiu, Umberto Borellini, Stefano Anselmo, Mirela Vescan sau Renata Abdulaeva, precum si mmulte alte prezentari interesante.

Va pun la dispozitie lista completa a demonstratiilor si masterclass-urilor de la Make-up Fest 2014 si va indemn sa consultati site-ul oficial al evenimentului pentru a va interesa de intervalul orar si ziua in care vor urma fiecare pe scena. Pentru preturi si detalii intrati pe www.makeupfest.portacom.ro

Alexandru Abagiu, makeup artist oficial L’Oreal Paris –  Airbrush 2.0 : Bridal Make up; Photosensitive: Fashion Makeup

Manuela Aida Sandhof,  Makeup artist şi director Malu Wilz România –Golden Secrets

Mariana Grindei, make-up artist&trainer Paese – Paralelă între influenţa rusească şi cea europeană în machiaj

Mirela Vescan, Make-up artist oficial Rimmel London, Ambasador Ardell în România.  – Arta curcubeului în machiaj

Umberto Borellini – Cosmetolog, profesor universitar, Italia – Face to face

Ana Maria Ţurcanu – Trainer Makeup Shop,   Acoperirea tatuajelor cu ajutorul aerografului

Stefano Anselmo,  Makeup artist, profesor la Academia Stefano Anselmo, Milano, Italia – Machiajul etnic;  Wedding makeup (avanpremiera lansare carte)

Renata Abdullaeva  – Makeup artist, Republica Moldova.  Medaliată cu aur la Campionatul Mondial de Make-up 2014.  Machiaj de podium pentru concurs, realizat în acuarelă

Inna Musinscaia – Makeup artist, Republica Moldova. Medaliată cu argint la Campionatul Mondial de Make-up 2011.  Machiaj pentru podium.

Oxana Novacovici – Makeup artist Atelier Paris – Corecţia în machiaj – contouring, corectarea formei ochilor şi buzelor. Combinarea dintre tehnica acuarelei şi cea a creionului.

Ruxandra Dobrescu, Profesor şi director Şcoala de machiaj Kruger Brent – Photoshop-ul pentru makeup-artişti. Prelucrarea digitală

Antonia Rondelli,  Makeup artist şi trainer Professional Make-up – Antonia Rondelli şi Şcoala de Machiaj Professional Make-upBody Painting show

Ileana Popescu, trainer în micropigmentare Goldeneye România  si Simona Ghiurtu director marketing Goldeneye România – Invitație la dialog. Micropigmentarea – metodă de înfrumusețare – responsabilitate și pasiune.

Diana Harja – Artist visual, cosmetoterapeut, Kosmetikos  – Călătorie interioară. Performance

makeup-fest

 Brand-uri de machiaj participante la Make-up Fest 2014

Make Up Fest ofera o ocazie unica de a explora cele mai noi produse si tehnologii din fiecare categorie anexata domeniului beauty, totul pentru a te propulsa intro noua etapa a carierei si frumusetii tale.

Eu abia astept weekendul si sper sa va intalnesc intr-un numar cat mai mare, pentru a sarbatori impreuna fabuloasa lume a machiajului. Anul acesta vor fi prezente mai multe brand-uri de makeup si cosmetice, care ne vor pune la dispozitie standuri de swatch-uri si teste, ajutor specializat si discount-uri, asadar, daca nu vreti sa scapati de sub control cardul bancar, va sugerez sa veniti cu lista de cumparaturi pregatita.

Te asteapta cu reduceri si lansari de produse Sephora, Paese, Malu Wilz, Numeric Proof, Inglot, Melkior, Paris Berlin, Parisax, Numeric Proof, Cupio Eye Lashes, Makeup Atelier Paris, The Makeup Shop si multi altii.

Eu voi asalta standurile Sephora, Paese, Inglot si The Makeup Shop si voi reface stocul de gene false la Cupio. De curand am testat pentru prima data produsele lor – atat genele individuale, cat si banda – si sunt foarte impresionata.

Va astept la Make-up Fest!About the Author

Luiza


Published on octombrie 24, 2014 in Fără categorie .
Etichete: , , , , , ,


0 Comments

Be the first to comment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *